Rådgivningen er uvildig – det vil sige, at der ikke er fokus på salg, men kun på dine interesser. Willis Towers Watson sælger ikke opsparingsprodukter, men hjælper dig med at få mest muligt ud af de penge, du allerede har opsparet.

Dit udbytte

Med Willis Towers Watsons seniorøkonomiske rådgivning får du overblik over din økonomi og dine opsparinger – det skaber ro i maven, når mangel på overblik erstattes med oplevelsen af, at der er styr på økonomien.

Rådgivningen er uvildig – det vil sige, at der ikke er fokus på salg, men kun på dine interesser. Willis Towers Watson sælger ikke opsparingsprodukter, men hjælper dig med at få mest muligt ud af de penge, du allerede har sparet op.

To rådgivningsmøder

Du får adgang til to rådgivningsmøder. På det første møde bliver dine opsparinger gennemgået, og du får udarbejdet en pensionsplan. På det næste møde, der finder sted, umiddelbart før du går på pension, får du gennemgået og justeret pensionsplanen og udarbejdet en handlingsplan, så du ved, hvad der helt konkret skal ske hvornår.

Rådgivningen hos Willis Towers Watson har både sikret mig en økonomisk gevinst og givet mig tryghed. Jeg kan holde en månedlang ferie i udlandet, blive boende i mit dejlige hus og sove roligt om natten.

– Karin Winther Andersen, Lejre

Værdien for dig

Du får sikkerhed for, at din pensionsøkonomi – som kan være besværlig selv at skabe overblik over – bliver optimeret og håndteret på en måde, der skaber mest værdi for dig.

Du får:

  • Optimeret dine opsparinger
  • Optimal udbetaling af din opsparing og fra det offentlige, når du går på pension
  • Optimal udnyttelse af friværdien i din bolig
  • Overblik over økonomien

Rådgivningen omfatter både dig og din eventuelle partner, så I kan få et samlet overblik over jeres opsparinger og udarbejdet en pensionsplan, der tager højde for jeres samlede økonomi.

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om økonomisk seniorrådgivning, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få mere ud af din pension.

Vi er klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.