WTW og Ældre Sagen har indgået en særlig rabataftale, der betyder, at medlemmer af Ældre Sagen får rabat, når de bestiller seniorøkonomisk rådgivning.

Medlem af Ældre Sagen

WTW og Ældre Sagen har indgået en særlig rabataftale, der betyder, at medlemmer af Ældre Sagen får rabat, når de bestiller seniorøkonomisk rådgivning.

Medlemskab i Ældre Sagen giver 35 procent i rabat, så du opnår en besparelse på 4.400 kroner. Til denne pris kan du som medlem af Ældre Sagen booke et møde med en uvildig seniorrådgiver, der udarbejder din/jeres pensionsplan.

Efter mødet med WTW kender vi vores økonomi de næste 20 år frem. Vi ved, hvilke pensionsopsparinger vi skal tage hul på først, og vi ved, hvornår vi skal aktivere de næste. Vi er også blevet opmærksomme på, hvordan vi kan sikre hinanden, hvis der sker en af os noget.

– Karen Marie og Ole Larsson, Løgstør

Du har mulighed for at tage din partner med til det seniorøkonomiske rådgivningsmøde og få beregnet jeres samlede økonomi – uden det koster ekstra.

Rabatten gælder uanset, om du ønsker at planlægge dit pensionstidspunkt, om du er på vej – eller allerede er gået – på pension, eller om du er blevet alene.

Ældresagen
Få rabat

Det eneste, du skal gøre for at få rabat, er at oplyse dit medlemsnummer hos Ældre Sagen, når du skriver til os på senior@willistowerswatson.com, eller når du her på siden bestiller en gratis gennemgang af din opsparing.

Hvis du har spørgsmål, er du også altid velkommen til at ringe til os på:
+45 8813 9783.

Kontakt os i dag, og find ud af, hvordan du kan få flere penge til pensionen.