Uanset hvornår du ønsker at forlade arbejdsmarkedet, så kan en optimering af opsparingen give flere penge udbetalt til pension.

Planlæg dit pensionstidspunkt

Der er stor forskel på, hvilket tidspunkt det er bedst at gå på pension. Nogle drømmer om at gå på pension så tidligt som muligt – og andre ønsker at blive på arbejdsmarkedet så længe, som det kan lade sig gøre. Uanset hvilket tidspunkt, der passer bedst for dig at gå på pension, kan du sikre, at du får mest muligt ud af din opsparing ved at få den tilpasset til dit ønskede pensionstidspunkt.

Drømmer du om at gå på pension?

Mange tror, at de ikke har råd til at gå på pension, selvom deres økonomi reelt viser, at det godt kan lade sig gøre.

Med en seniorøkonomisk rådgivning får du overblik over, hvor meget du har brug for at få udbetalt som pensionist – og du får tilpasset din pensionsopsparing til det tidspunkt, hvor du ønsker at forlade arbejdsmarkedet. På den måde får du mest muligt ud af de penge, du har sparet op.

Drømmer du om et længere arbejdsliv?

For nogle udgør jobbet en så stor del af deres trivsel, at de ikke ønsker at give afkald på deres tilknytning til arbejdsmarkedet. Hvis du ønsker at forlænge din tid på arbejdsmarkedet, er det vigtigt, at du får tilpasset din opsparing, så du undgår at spare forkert op.

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om seniorøkonomisk rådgivning, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få mere ud af din pension.

På vej på pension

Dit møde med en seniorøkonomisk rådgiver sikrer, at alt er på plads, den dag du går på pension.

Pensioneret

Vi hjælper dig med at skabe overblik og med at finde den økonomiske løsning, der passer bedst til dig.

Pludselig alene

Få ro og overblik i en turbulent tid, hvis du pludselig er blevet alene om at klare økonomien.

Vi er klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.