I den personlige rådgivning får du overblik over dine opsparinger, og du får udarbejdet en pensionsplan, der tager højde for din samlede økonomi.

Seniorøkonomisk rådgivning

Rådgivningen er uvildig og tager udgangspunkt i dine interesser og behov. WTW har ikke egne opsparingsprodukter, men hjælper dig med at få mest muligt ud af de penge, du allerede har sparet op.

Rådgivningen omfatter både dig og din eventuelle partner, så I kan få et samlet overblik over jeres opsparinger og udarbejdet en pensionsplan, der tager højde for jeres samlede økonomi.

Mange har indbetalt til pensionsopsparinger gennem et langt arbejdsliv uden at gøre noget aktivt for at sikre, at det er det rigtige beløb, de indbetaler, og at de får mest muligt udbetalt, når de går på pension. Hvis det lyder genkendeligt, kan det have stor værdi for dig at tale med en seniorøkonomisk rådgiver fra WTW.

Rådgiveren skaber overblik over dine opsparinger og vurderer, hvordan du får mest muligt ud af de penge, du har sparet op – og hvordan du undgår, at dine udbetalinger bliver nedsat.

Personlig rådgivning og en køreklar pensionsplan

I den personlige rådgivning får du og din eventuelle partner overblik over din/jeres opsparinger og udarbejdet en pensionsplan, der tager højde for den samlede økonomi.

Efter mødet med WTW kender vi vores økonomi de næste 20 år frem. Vi ved, hvilke pensionsopsparinger vi skal tage hul på først, og vi ved, hvornår vi skal aktivere de næste. Vi er også blevet opmærksomme på, hvordan vi kan sikre hinanden, hvis der sker en af os noget.

– Karen Marie og Ole Larsson, Løgstør

Det er nemlig ikke kun størrelsen på din opsparing, der afgør, hvor meget du får udbetalt, når du går på pension – rækkefølgen på udbetalingerne, folkepension og efterløn samt tilpasninger i forhold til eksempelvis pensionstidspunkt, friværdi i bolig og din eventuelle partners opsparing har betydning for dine månedlige udbetalinger.

Med seniorøkonomisk rådgivning sikrer du, at dine udbetalinger bliver nedsat mindst muligt, at din pensionsudbetaling sættes i gang på det mest optimale tidspunkt, og at du får mest muligt ud af din opsparing. Det er sådan, vi hjælper dig med at få mere ud af det, du har.

Rådgivningen hos WTW har både sikret mig en økonomisk gevinst og givet mig tryghed. Jeg kan holde en månedlang ferie i udlandet, blive boende i mit dejlige hus og sove roligt om natten.

– Karin Winther Andersen, Lejre

Oplysninger fra dig

Seniorrådgiveren har brug for nogle oplysninger fra dig for at sikre, at du får mest muligt ud af rådgivningen. Det er blandt andet oplysninger om boligforhold, civilstatus og rapport fra pensionsinfo.

Når du bestiller rådgivningen, sender vi dig en mail, der gør det nemt for dig at indhente og indtaste de relevante oplysninger.

Fra plan til handling

Når du bestiller seniorøkonomisk rådgivning, bliver du inviteret til to rådgivningsmøder af halvanden times varighed:

Møde 1 – Udarbejdelse af din pensionsplan

På mødet, som først er relevant at booke, når du er fyldt 59 år, drøftes dit eller jeres behov og ønsker for pensionen, og I får talt om mulighederne for at foretage justeringer. Som forberedelse har rådgiveren gennemgået de oplysninger, du har sendt forud for mødet, så I kan få klare anbefalinger til, hvordan I kan optimere jeres økonomi.

Output: Du går fra mødet med en pensionsplan, der sikrer, at du får nedsparet rigtigt.

Møde 2 – Tilpasning af din pensionsplan

Når tidspunktet nærmer sig, hvor du eller din partner går på pension, taler du igen med en af vores rådgivere. Samtalen tager udgangspunkt i jeres fremtidsplaner, og om der skal ske ændringer i forhold til det, der blev drøftet på det første møde – og andre forhold, der kan være relevante at justere på.

Output: Du går fra mødet med et referat af samtalen med de punkter, du skal handle på – og hvis det er relevant, opdateres pensionsplanen fra første møde.

For dig, der er fyldt 59 år

Seniorøkonomisk rådgivning er aktuelt for dig, der er fyldt 59 år og som lever i et parforhold eller er alene om økonomien.

Hvis du har en partner, er det en fordel, at oplysninger fra jer begge indgår i beregningerne og anbefalingerne. Det koster ikke ekstra, at rådgivningen omfatter jer begge.

Er du alene om at klare økonomien, hjælper vi dig, så du bliver opmærksom på, hvad du helt konkret skal gøre for at optimere dine pensionsudbetalinger.

Planlæg dit pensionstidspunkt

Få din opsparing tilpasset til det tidspunkt, du ønsker at gå på pension.

På vej på pension

Dit møde med en seniorøkonomisk rådgiver sikrer, at alt er på plads, den dag du går på pension.

Pensioneret

Vi hjælper dig med at skabe overblik og med at finde den økonomiske løsning, der passer bedst til dig.

Pludselig alene

Få ro og overblik i en turbulent tid, hvis du pludselig er blevet alene om at klare økonomien.