Dit møde med en seniorøkonomisk rådgiver sikrer, at alt er på plads, den dag du går på pension.

På vej på pension

Få hjælp til at optimere økonomien umiddelbart før du og din eventuelle partner går på pension.

Dit møde med en seniorøkonomisk rådgiver sikrer, at alt er på plads, den dag du går på pension. WTW hjælper med at udarbejde en handlingsplan for, hvordan alle myndigheder, banker og pensionsselskaber bliver informeret om, at du går på pension, så udbetalingen af både din folkepension og dine egen opsparing bliver igangsat på det rigtige tidspunkt.

Har du en pensionsplan?

Hvis du tidligere har fået udarbejdet en pensionsplan af en seniorøkonomisk rådgiver fra WTW, vil du, tre til seks måneder før du forlader arbejdsmarkedet, få mulighed for at komme til et nyt rådgivningsmøde. Her vil din pensionsplan blive gennemgået, og der vil blive foretaget justeringer i handlingsplanen, hvis der er behov for det.

Har du ikke en pensionsplan?

Hvis det er første gang, du aftaler møde med en uvildig rådgiver med speciale i seniorøkonomi, vil du få gennemgået dine opsparinger, og du vil gå fra mødet med både en pensionsplan og en handlingsplan – og være klar til den økonomiske side af livet som pensionist.

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om seniorøkonomisk rådgivning, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få mere ud af din pension.

Planlæg dit
pensionstidspunkt

Få din opsparing tilpasset til det tidspunkt, du ønsker at gå på pension.

Pensioneret

Vi hjælper dig med at skabe overblik og med at finde den økonomiske løsning, der passer bedst til dig.

Pludselig alene

Få ro og overblik i en turbulent tid, hvis du pludselig er blevet alene om at klare økonomien.

Vi er klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.